За Нас

За част от нас, основателите на ВИДРАКС, подводния риболов е бил и ще бъде любимото ни хоби което практикуваме повече от 20 години. Както при всяко едно хоби с присъщите му етапи на развитие проба, увлечение и напълно отдаване, през последните 5 години то се превърна за нас в начин на живот. Навлизайки в най-интересния етап на това велико хоби ние почуствахме нужда от по-надеждни, по-качествени и най-вече по-модерни такъми, които реално липсваха на нашия пазар, но четяхме за тях по световните форуми за подводен риболов.
Типично за нашата фирма последваха посещения на международни изложения и много разговори с прочути чуждестранни и български харпунисти. След всичко видяно и в голяма степен изтествано от нас ние избрахме няколко водещи на пазара световни производители и след сключване на договори с тях за първи път преди няколко години ние предложихме на нашия пазар техните продукти. Тези които са ни клиенти от първия ден знаят че в началото предложенията ни бяха много оскъдни, но успешни. Това ни даде кураж да разширим гамата от стоки за подводен риболов и в момента при нас може да бъде намерено на склад абсолютно всичко необходимо за едно успешно гмуркане както в Черно Море така и в Егейско море. На всеки няколко месеца ние добавяме нов производител в нашите предложения с цел пълно задоволяване нуждите както на българския така е на средиземноморския харпунист. Многото продажби на стока на клиенти от чужбина чрез нашия онлайн магазин доказва правилността на нашия избор.

VidraxSUB е крачка към утвърждаването ни на пазара за стоки свързани с подводния свят. От тук нататък очаквайте от нас все повече примамливи предложения. Благодарим ви за коментарите по форумите за подводен риболов без значение дали е критика или похвала, те са нашите ориентири за едно успешно развитие.